Betaalbare 3D-projecties ideaal voor een groot publiek

Epson, al 11 jaar marktleider op het gebied van projectoren, kondigt zijn eerste gestapelde passieve 3D-projectorsysteem aan. Het model biedt een heldere, betaalbare 3D-ervaring aan een breed publiek, en is daarmee ideaal voor onderwijsinstellingen, musea, exposities en in de horeca. De Epson EB-W16SK heeft een lage TCO (Total Cost of Ownership), ondersteunt alle huidige HDMI-compatibele 3D-signaalformaten en verzekert het gehele publiek van heldere, levendige 3D-projecties.

Het Epson EB-W16SK-projectorsysteem bestaat uit twee afzonderlijke projectoren, die op elkaar geplaatst zijn in een speciaal ontworpen montagebeugel. De projectoren zijn aangesloten via USB in een commando- en controleomgeving, waarbij de polariserende filters op iedere lens zijn bevestigd. Doordat beide projecties elkaar overlappen worden de beelden elektronisch uitgelijnd door de automatische instelling voor projectoruitlijning. Dit verkort de insteltijd aanzienlijk.

U bent van hoge beeldkwaliteit verzekerd dankzij de 3LCD-technologie van Epson. Deze reproduceert namelijk een uitgebreid kleurengamma waarmee natuurlijke, levendige beelden worden gecreëerd en is dus uitermate geschikt voor gebruik bij bijvoorbeeld biologielessen en kunstexposities. Beide projectoren zijn uitgerust met een hoge White en Colour Light Output (CLO) van 3000 lumens voor heldere 3D-beelden in uiteenlopende lichtomstandigheden.

Dankzij ondersteuning voor alle HDMI-compatibele 3D-signaalformaten, kan de Epson EB-W16SK alle indelingen projecteren: side-by-side, top-and-bottom en frame packing. Dit betekent dat gebruikers de mogelijkheid hebben het meest uitgebreide scala aan beschikbare 3D-content te tonen.

Dit projectorsysteem wordt geleverd met één gepolariseerde 3D-bril voor heldere driedimensionale weergave, die, dankzij de lage kosten, een betaalbare 3D-ervaring biedt met een lage TCO.

Gareth Day, Product Manager van Epson Europe, zegt: "Dit is onze eerste gestapelde passieve 3D-projectorsysteem en we hebben ervoor gezorgd dat zowel een groot als klein publiek kan genieten van heldere, levendige 3D-weergave. Dankzij de combinatie van passieve 3D-technologie en betaalbare brillen heeft de Epson EB-W16SK een lage TCO, en is dus ideaal in situaties waar grote groepen willen genieten van 3D-weergave."

De EB-W16SK is per direct beschikbaar voor een prijs van € 1.899.