Diepe zwarttinten en fantastische beelden, met de nieuwe EH-TW9200

Dankzij de 3LCD-panelen van Epson biedt de EH-TW9200 superieure hoogwaardige beelden en rijke, diepzwarte tinten voor een breed scala aan content. Dankzij een even hoog rendement van wit en gekleurd licht van 2400 lumen en ISF-certificatie kunt u de nieuwste films bekijken in heldere, nauwkeurige kleuren bij verschillende lichtniveau's.

Eenvoudige installatie
En dankzij de ruime lens shift, krachtige zoomlens, automatische verticale keystone-correctie en gecentreerde lens kan de projector snel en eenvoudig in een groot aantal standen worden opgesteld zonder dat het beeld wazig of vervormd wordt.

3D-thuisbioscoop
U kunt heldere 3D-content bekijken dankzij de lichtverwerkingstechnologie van Epson en een lichtgewicht, oplaadbare RF (Radio Frequency) actieve shutter-bril voor 3D-weergave1. Met de projector kunt u ook heel eenvoudig 2D films in HD converteren naar 3D. U kunt dus genieten van nog meer 3D-content.

Scherpe, heldere projecties
De superresolutietechnologie en frame-interpolatie van Epson zorgen voor een scherpe, heldere kijkervaring met een zachte, vloeiende schermbeweging, die zorgen voor plezierig entertainment in zowel 2D als 3D.

Zeer diepe zwarttinten: Contrastverhouding van 600.000:1
Heldere weergave: Lichtopbrengst wit en gekleurd licht van 2400 lm
Hoogwaardige beelden: 3LCD Full HD-technologie
ISF-certificeringen: Kleurnauwkeurigheidsnorm
Helder, scherp 3D: Frame-interpolatie en superresolutie