Epson kondigt draagbare 3D- projector voor gamers aan

Epson kondigt de EH-TW550 aan - een betaalbare draagbare 720p HD-Ready 3D-projector. De EH-TW550 is ideaal voor gamers en biedt het volgende:

  • Speciale kleurmodus voor games
  • 3LCD-technologie gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht, voor levendige, levensechte beelden
    Functie voor gedeeld scherm
  • RF 3D-technologie (radiofrequentie), voor een sterk signaal voor 3D-brillen
  • 3 jaar garantie op de lamp

Met het slanke ontwerp is de EH-TW550 licht genoeg om in meerdere kamers te gebruiken of mee te nemen naar het huis van een vriend voor een gametoernooi. Dankzij de handmatige horizontale en automatische verticale keystone-correctie is deze projector snel en eenvoudig te installeren.

De 3LCD-technologie van Epson,gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht tot 3000 lumens en een contrastverhouding van 5000:1 zorgen voor diepe zwarttinten, levendige kleuren en nauwkeurige reproductie van elk detail. Kleur kan worden geoptimaliseerd voor gaming door een speciale gamingmodus te selecteren, waarbij extra kleurmodi beschikbaar zijn om films en andere inhoud te kijken.

Dankzij de projectorfunctie voor weergave op twee schermen kunnen twee verschillende bronnen tegelijkertijd worden weergegeven. Dit is geweldig om tijdens een game sportuitslagen te kijken of door tv-zenders te zappen.

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: "Deze draagbare HD-Ready 2D- en 3D-projector is ideaal voor gamers die de perfecte combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid zoeken. Bovendien zorgt een garantie van drie jaar op de lamp voor extra gemoedsrust."

De EH-TW550 is compatibel met de oplaadbare actieve RF (Radio Frequency) shutter-bril voor 3D-weergave (wordt afzonderlijk verkocht). Deze bril kan tot op 10 m van de projector worden gebruikt.

De EH-TW550 is vanaf december verkrijgbaar voor een verkoopprijs van € 699.