Epson maakt Full HD, 3D home cinema betaalbaar

Epson kondigt deEH-TW6100W, EH-TW6100 en EH-TW5910 aan: een serie Full HD-projectoren die filmliefhebbers, sportfans en gamers een overweldigende 3D-ervaring biedt. De projectoren, die betaalbaar en eenvoudig te gebruiken zijn en toch vol zitten met de nieuwste technologie, hebben het volgende te bieden:

  • Toonaangevende draadloze Full HD-connectiviteit(alleen EH-TW6100W)
  • Een nieuwe draadloze HD-zender met vijf HDMI-ingangen1, voor de aansluiting van niet-draadloze apparaten
  • RF3D-technologie (radiofrequentie), voor een sterk signaal voor 3D-brillen
  • 3LCD-technologie met gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht (CLO), voor levendige, levensechte beelden 2D-naar-3D-conversie

De EH-TW6100W projecteert Full HD-content draadloos1- zelfs van niet-draadloze apparaten, die via de meegeleverde HD-zender kunnen worden aangesloten. Hierdoor heeft u minder kabels nodig, voor een eenvoudigere en nettere installatie.

U kunt 2D HD-content met één druk op de knop converteren naar 3D, terwijl de kijkervaring wordt verbeterd door automatische kleuroptimalisatie, 3D-diepteaanpassing en superresolutie technologie. De 3LCD-technologie van Epson en gelijke lichtopbrengst voor wit en gekleurd licht van maximaal 2300 lumens zorgt voor levensechte kleuren en voor nauwkeurige reproductie van elk detail.

 

Madlyne Colson, productmanager bij Epson Europe, zegt het volgende: "Sinds we afgelopen jaar de Full HD 3D home cinema-markt betraden, hebben we een paar geweldige nieuwe functies aan onze home cinema-producten toegevoegd en onze draadloze connectiviteit verbeterd. Onze nieuwe draadloze Full HD-zender heeft vijf HDMI-ingangen, vier meer dan de vorige modellen. Gebruikers kunnen nu moeiteloos meer apparaten bedienen met één afstandsbediening."

De EH-TW6100W en EH-TW6100 worden geleverd met een lichtgewicht oplaadbare actieve USB shutter-bril voor 3D-beeldweergave2die tot op 10 m vanaf de projector kan worden gebruikt.

De EH-TW6100W, EH-TW6100 en EH-TW5910 zijn vanaf november beschikbaar voor een verkoopprijs van respectievelijk € 1.799, € 1.499 en € 1.099 (incl. BTW).