Sony Professional breidt zijn aanbod digital signage-producten uit

Sony Professional breidt zijn aanbod digital signage-producten uit met drie nieuwe Full-HD display-producten: de FWD-S55H2, de FWD-S46H2 en de FWD-S42H2. De displays combineren een LED-achtergrondverlichting met een hoge helderheid, uitstekende beeldkwaliteit en een laag energieverbruik. Met de aanwinst van deze drie FWD-displays is het bestaande S-serie assortiment van Sony verder uitgebreid.

De drie nieuwe display-modellen zijn geschikt voor kleine tot middelgrote organisaties. Zo is er dankzij de eenvoud van deze producten geen interne IT-expertise nodig. Bovendien zijn de schermen als gevolg van een reeks fysieke voordelen, makkelijk in te passen in kleine ruimtes.

Helder beeld, ook in sterk verlichte ruimtes

De FWD-S55H2 heeft een helderheid van 1000 cd/m2. Hierdoor levert het scherm een duidelijk en scherp beeld, De FWD-S46H2 en FWD-S42H2 beschikken over een helderheid van 700 cd/m2. Alle displays uit de S-serie zorgen voor een hoge helderheid en een hoog contrast van 4000:1, zelfs in grote ruimten en sterk verlichte omgevingen.

Energiezuinig

De FWD-displays zijn voorzien van LED-achtergrondverlichting. Dankzij deze toepassing wordt er per scherm ten minste vijfenveertig procent minder energie verbruikt dan de conventionele CCFL-modellen van Sony. Dit zorgt er ook nog eens voor dat de totale eigendomskosten worden verlaagd.

Efficiënt gebruik van ruimte

De FWD-S55H2, FWD-S46H2 en FWD-S42H2 zijn twintig procent minder diep dan de conventionele CCFL-modellen van Sony. Ook zijn de signaal in- en uitgangen volledig in het profiel opgenomen. De nieuwe uitvoeringen nemen dus minder ruimte in beslag en zijn ideaal voor kleinere omgevingen. Dankzij de speciale opbouw van de LCD-panelen en koelsystemenkunnen de displays zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden. Hierbij blijven de achtergrondverlichting en de totale gebruiksduur gelijk.

Door de verschillende in- en uitgangen, waaronder HD-SDI (optie) en HDMI, kan ook een grote verscheidenheid aan professionele apparatuur op de displays worden aangesloten.

De nieuwe modellen zijn vanaf december 2012 beschikbaar op de Europese markt.