Voortaan SMART software op ieder interactief device. Ongeacht het merk of model!

SMARTboard software is al vanaf de opkomst van interactieve oplossingen veruit favoriet onder gebruikers. Dit komt onder meer doordat deze software legio mogelijkheden biedt om lessen en presentaties levendiger en boeiender te maken; en aanvullend ook nog eens zeer intuïtief te gebruiken is. Wij vinden het dan ook een superpositieve ontwikkeling dat u vanaf vandaag ook losse SMART Notebook licenties kunt aanschaffen, waarmee u deze veelzijdige software op ieder soort interactief device kunt gebruiken. Ongeacht het merk, type of model.

De losse softwarelicenties met lage kostenstructuur maken het voor scholen en stichtingen een stuk eenvoudiger om het gebruik van interactieve oplossingen te standaardiseren. Of er nu een Samsung touch lcd scherm in uw klaslokaal hangt, een Hitachi interactieve projector, een SMARTboard of een C-Touch display… de software is overal hetzelfde en de mogelijkheden dus ook. Dat geeft meer vertrouwen, meer plezier, meer gemak en meer gebruik! Daar komt bij dat het onderhoud van verschillende merken software en het bijhouden van updates voortaan tot het verleden behoren.

Het aanbieden van deze nieuwe licentiestructuur valt samen met de introductie van de nieuwe versie van SMART Notebook, die vanaf heden geleverd wordt met alle SMART hardware producten. Om van deze versie gebruik te maken, dient de gebruiker een Notebook Advantage abonnement af te sluiten. SMART Advantages biedt alle voordelen van het SMART Notebook platform plus recht op live support van SMART en een uitgebreid pakket van plug- ins, widgets, leercontent en vakspecifieke add-ons.

Wilt u meer informatie over het gebruik van SMART software binnen uw onderwijsinstelling of gebruik maken van de 90 dagen gratis trial? Bezoek dan onze website of neem contact op via 089 30 88 45 of info@aenc.be